Ku do e festojnë Vitin e Ri deputetët? Si ishte viti 2020 dhe çfarë presin në vitin 2021? (VIDEO)

Kriza shëndetësore e shkaktuar nga pandemia Covid-19 ishte ngjarja më e rëndë për vitin 2020. Deputetët e Kuvendit të RMV-së flasin për ngjarjet që shënuan vitin 2020 dhe shpalosin pritjet e tyre për vitin 2021. Para kamerës së gazetës LAJM, ata thanë se natën e ndërrimit të motmoteve do ta kalojnë në shtëpi dhe bëjnë thirrje që të gjithë qytetarët të respektojnë masat kundër koronavirusit dhe mos të ketë tubime për Vitin e Ri./Gazeta LAJM