Kthim mbrapa nuk ka, vazhdojnë të premten protestat kundër shtrenjtimit të rrymës

Ne jemi gati për PROTESTËN E DITËS SË PREMTE dhe ju presim në Çairçane në SHKUP në orën 19:00 prej ku do vazhdojmë marshin!
Aktivistët vazhdojnë me shumë vullnet për të ndihmuar qytetarin e shkretë!
Bashkohu edhe ti sepse edhe ti je qytetar!
Ftohen të gjitha subjektet politike të apelojnë dhe marshojnë sepse nga populli vota kërkojnë!
#BollMë (Këshilli organizativ)

Loading...