KSHZ: Deri në ora 15:00 jehona e votuesve në Shtip është 23,03 për qind, në Pllasnicë 33,47

Në zgjedhjet e parakohshme lokale që po mbahen sot, në Komunën e Shtipit deri në orën 15:00 kanë votuar 9620 persona, ose 23,03 për qind, ndërsa në Pllasnicë kanë votuar 1658 persona, ose 33,47 për qind, njofton Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ).

KSHZ thekson se informacionet në lidhje me pjesëmarrjen, si dhe rezultatet drejtpërdrejt pas votimit mund të monitorohen në uebfaqen www.lokalni2020.sec.mk.