Kryqi i Kuq në Maqedoni apelon për ndihmë financiare për Ukrainën

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot njoftoi se vazhdon të monitorojë situatën në Ukrainë dhe u bën thirrje të gjitha subjekteve juridike dhe qytetarëve të interesuar të cilët mund të përfshihen në dhënien e ndihmës financiare. Afati për dhurimin e ndihmës financiare zgjat deri më 15 prill të këtij viti.

Llogaria e Fondit për solidaritetit e Kryqit të Kuq të RMV është: 300000001327966, numri tatimor: 4030984271620 AD Banka Komercijale me shënimin: ndihmë për popullin e Ukrainës. Mund të dhuroni edhe 100 denarë duke telefonuar në numrat e telefonit 143 400.

– Për donacionet e fondeve në valutë:

NAME OF THE ORGANIZATION: RED CROSS OF THE REPUBLIC OF NORTH MACEDONIAN

BANK NAME: KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE

BANK ADDRESS: UL. ORCE NIKOLOV NO.3, 1000 SKOPJE, MACEDONIA

BANK ACCOUNT: 300000000000133 25730522-11

SWIFT CODE: KOBSMK2X

IBAN CODE: MK07300701000001228