Kryesuesi i Komitetit ushtarak të NATO-s për vizitë në vend

Kryesuesi i Komitetit ushtarak të NATO-s, marshali i aviacionit, Stjuart Piç po qëndron për vizitë dyditore zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Piç i cili është kryesues i trupit më të lartë Këshillëdhënës të NATO-s, sot do të realizojë takim me nikoqirin e tij, shefin e Shtatmadhorisë, gjeneralin Vasko Gjurçinovski dhe me ministren e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska me çka do të informohet mbi planet e procesit të transformimit të komandove dhe njësiteve të Armatës.

Gjatë qëndrimit në vend, mareshali Piç do ta vizitojë edhe Zyrën për lidhje të NATO-s, ndërsa nesër do të pritet edhe nga presidenti i Republikës dhe komandanti suprem i Armatës, Stevo Pendarovski.