Dy tërmete gjatë mëngjesit janë ndjerë në Shtip dhe rrethinë

Në orën 8:00 dhe 8:15 mëngjesin e sotëm janë regjistruar tërmete me epiqendër 77 kilometra në juglindje të Shkupit dhe janë ndjerë në Shtip dhe rrethinë.

Opservatori sizmologjik pranë Fakultetit matematiko- natyror ka njoftuar se sipas të dhënave të deritashme magnidutat sipas Rihterit kanë qenë 3.1 i pari dhe 2.7 i dyti.

“Janë ndjerë nga popullata në Shtip dhe rrethina me intensitet prej tre shkallë sipas Shkallës makrosizmike evropiane”, informojnë nga Opservatori sizmologjik.