Kryeministri Kurti pa komplekse, ia lidh bashkëshortes lidhëzat e atleteve në mes të sheshit

Kryeministri kosovar Albin Kurti ka treguar edhr një herë se është politikan pa komplekse, Qoftë në pushtet, ose në opozitë, transmeton Gazeta Lajm. Ai është ulur në mes të sheshit të Prishtinës dhe ia ka lidhur lidhëzat e atleteve bashkëshortes së tij, deri sa ajo mban fëmiun mbi shpatulla.