Kryeministri Albin Kurti, takon ambasadoren e Luksemburgut, Natacha Gomes

Brenda këtij takimi u tha se shteti i Luksemburgut ka qenë prej të parëve që e ka përkrahur Pavarësinë e Kosovës dhe si i tillë për shtetin e Kosovës është vend i afërt e mik. E, brenda kësaj u shpreh interesim i hapur e serioz që shteti i Luksemburgut të ndihmoj në përmirësimin e kushteve të departamentit së shëndetësisë.

Kurti po vazhdon të pres në takim zyrtarë dhe diplomatë të vendeve të ndryshme që po i shprehin urimet për marrjen në udhëheqje të vendit.