Krenar Osmani: Të formohet Këshilli Kombëtar Shqiptar

Pas marrëveshjes së Zaevit dhe Mickovskit pa praninë e asnjë politikani shqiptar, zgjidhja dhe zgjedhja e vetme është që partitë shqiptare, elita intelektuale, veprimtarët politik dhe kombëtar të bashkohen si një trup i vetëm, të krijojnë Këshill Kombëtar dhe këtë mllef të akumuluar ndër dekada ta kanalizojnë NË MOSBINDJE QYTETARE!

Mosbindje qytetare e cila minimumin e kompromisit duhet ta ketë FEDERALIZIMIN/KANTONIZIMIN e këtij karton-shteti.