Krejt Dibra me maska (Foto)

Në Dibër dhe Qendër Zhups është shpallur gjendje krize për shkak të Koronavirusit. Thuajse të gjithë qytetarët mbajnë maska, raporton Gazeta Lajm. Radio Evropa e Lirë ka publikuar një fotoreportazh nga ky qytet, kurse autoritetet kanë njoftuar se nata e parë pas shpalljes së gjendjes së krizës ka kaluar qetë dhe se qytetarët po respektojnë masat.