Kovaçevski: Ka filluar ndërtimi i 59 banesave sociale në Saraj

Në mbledhjen tematike kushtuar shënimit të arritjeve të Qeverisë dhe ministrive në 100 ditët e para të punës, Kryeministri Dimitar Kovaçevski theksoi se në kushte të krizës Qeveria ka vazhduar me ndërtimine banesave sociale prej të cilave disa kanë përfunduar ndërsa të tjerat ka filluar ndërtimi.

Në mbledhje, Kryeministri njoftoi se nuk ndalet as ndërtimi i banesave sociale, gjegjësisht se është shpallur thirrje publike për shpërndarjen e 70 banesave sociale në Gostivar. Kanë përfunduar ndërtesat sociale në Negotinë dhe Demir Kapi, ndërsa ka filluar ndërtimi i 36 banesave sociale në Pehçevë dhe dhe 59 banesave sociale në Saraj.