Koronavirusi/ Meta: Koha për të marrë masa më të rrepta, jemi seriozisht të ekspozuar

Presidenti Ilir Meta tha se në kohën kur koronavirusi është duke u përhapur, sidomos dhe në vendet fqinje është koha që Shqipëria të marrë masa të rrepta.

“Pas rastit të Italisë duhet të marrim masa. Duhet të parandalojmë me cdo kusht përhapjen tek ne, i kemi të gjitha mundësistë që ta bëjmë këtë gjë”, tha Meta.

Top Channel