Koronavirusi, 12 persona në izolim shtëpiak

Gjithsej ne izolim shtepiak jane 12 persona, ne mesin e te cileve edhe dy fëmijë. Derisa do qendrojne në izolim shtepiak, Kryqi i Kuq do t’i furnizojë me ushqim dhe gjesende të tjera të nevojshme me qellim që të mos dalin nga shtepia dhe të kene kontakt me persona të tjerë.