Koronavirus ik nga këtu! Shtetasit kinezë sulmohen në Shkup

Nëpër rrjetet sociale qarkullon video ku dëgjohet se si një person ofendon dhe sulmon në mënyrë verbale shtetas të Kinës në Qendrën e Shkupit.

Personi në fjalë në disa raste drejtohet me sharje deri tek grupi i shtetasve kinezë dhe kërkon nga ata të largohen nga vendi për shkak se gjoja bartin virusin korona.