Konsolidimi i nëndegëve të ASH drejt përfundimit

Në degët Tetovë, Gostivar, Bogovinë, Tearcë, Jegunovcë, Zhelinë, Kërcovë, Dibër, Strugë, Dollnen, Saraj,Çair, Butel, Shuto Orizarë, Haraçinë, Çashkë, Kumanovë, Likovë procesi i riorganizimit të nëndegëve është në përfundim e sipër në Vrapçisht të gjitha kuvendet e nëndegëve janë konsoliduar në afat të shkurtër kohorë.

Gjatë procesit të regjistrimit të antarëve dhe kuvendeve të nëdegëve të Aleancës për Shqiptarët për në Kongresin e II-të, gjithandej vërehet atmosferë pozitive dhe shumë shpejt zëri i ASH-së do të jetë edhe më fuqishëm në përfaqësimin e shqiptarëve të Maqedonisë./in7.tv/