Konfirmohet kandidatura e Adil Mustafës për kryetar të komunës së Kërçovës

Lëvizja Ilirida do të ketë kandidatin e vetë në zgjedhjet e ardhshme lokale në Kërçovë, e ai do të jetë doktori Adil Mustafa. Informacionin për gazetën Lajm e ka konfirmuar vetë kryetari i Lëvizjes Ilirida, Nexhat Bexheti.
Adil Mustafa është i njohur për opinionin si activist dhe udhëheqës i IGFM-së në Maqedoninë e Veriut, por edhe si ish pronar i spitalit Shëndeti në Tetovë, për të cilin pretendon se ia kanë marë me malverzime politiko-bankare.