Komunikacioni zhvillohet pa ndalesa

Komunikacioni në mbarë vendin po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të lagështa.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit.

Në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.