Klinika për Sëmundje të Syve do të pajiset me aparaturë të re

Në Klinikën për Sëmundje të Syve sot do të promovohet aparatura e re e cila duhet të mundësojë shërbime më të mira shëndetësore për pacientët.

Në promovim, siç është paralajmëruar, do të marrin pjesë, ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe dhe drejtori i Klinikës për Sëmundje të Syve Hristian Duma.