Kompania kosovare prodhon ilaçin që po tregon efekt kundër coronavirusit

Presidenti i ShBA’ve, Donald Trump, ka sugjeruar përdorimin e ilaqëve Azithromycin dhe HYDROXYCHLOROQUINE të cilë po tregojnë rezultate pozitive në luftën kundër koronavirusit.

E njërin nga këto ilaçe e prodhon edhe kompania kosovare Trefarm.

Kjo është bërë e ditur edhe përmes një postimi në rrjetin social Facebook.

“Dje, Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump aprovoi barin Azithromycin i cili është treguar i suksesshëm në trajtimin e të infektuarëve me COVID 19. Kosova nuk ka nevojë të kërkoj furnizime të këtij bari nga shtetet e tjera sepse kompania jonë Trepharm, barin në fjalë e prodhon tash e një kohë të gjatë me standardet më të larta.
Vërejtje: Ky produkt përdoret vetëm me përshkrim të mjekut.