Kolona të gjata në kufi me Greqinë për të hyrë në Maqedoni

Kolona automjetesh presin në pikën kufitare Greqi-Maqedoni për të hyrë në vend.

Qytetarët që e kaluan fundjavën e zgjatur në Greqi ankohen se presin me orë të tëra në vendkalimin nga pala greke, ndërsa sipas raportit të fundit të LAMM në pikën kufitare Bogorodicë për të hyrë në Maqedoni pritet rreth 30 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Ndryshe, theksojmë se Greqia ka hequr më parë certifikatat për hyrje për shtetasit e RMV-së.