Koalicionet, Mickoski: Jemi në bisedime me të gjithë partitë

Kreu i partisë opozitare VMRO-DPME, Hristian Mickoski tha se VMRO-ja është dhe do të mbetet partia e vetme maqedonase që ka mbrojtur dhe do të vazhdojë t’i mbrojë interesat e qytetarëve. Ai tha se nga Zaevi pritet të flasë gjithçka para 12 prillit, mirëpo Mickoski tha se kjo për VMRO-në nuk është ndonjë çudi. Mickoski nga ana tjetër tha se po bisedohet me të gjitha partitë edhe ato shqiptare për të arritur ndonjë koalicion të mundshëm me to. Mickoski tha se Lëvizja Besa duhet të jetë e kujdesshme kur bisedon me LSDM-në sepse sipas tij, Zaev një herë e ka gënjyer Besën.