Klajdi Haruni për herë të parë publikon momente me vajzën e tij

Këngëtari i njohur Klajdi Haruni disa muaj më parë është bërë baba për herë të parë.

Klajdi dhe Orgesa janë prindër të një vajze të cilët e kanë emëruar Hea.

Ai ka publikuar një video ku duket vajza e tij dhe ka shkruar “Dashuria me e pastër në botë”.

Videon mund të ndiqeni më poshtë: