Kjo shumë u mblodh nga koncerti “Ti nuk do të jesh kurrë vetëm”, për të prekurit nga tërmeti

U mblodhën të holla për të prekurit nga tërmeti i 26 Nëntorit.

Është mbajtur koncerti humanitar “Ti nuk do të jesh kurrë vetëm”.

Koncerti u mbajt në parkun Olimpik të Tiranës dhe të ardhurat do të shkojnë për rindërtimin e shkollave që u prishën nga tërmeti i 26 nëntorit, transmeton lapsi.

Nëpërmjet një postimi në Facebook, kryeministri Edi Rama tregoi se nga koncerti janë mbledhur 1 milion euro.

“TI NUK DO JESH KURRË VETËM”
Të gjithë sëbashku në mbështetje të atyre që kanë sot nevojë më shumë se kurrë për të gjithë ne.

Faleminderit!Burimet bejne me dije se nga Koncerti i Solidaritetit që u mbajt në Tiranë u arkëtuan 58.570.382 lekë nga biletat.

Donacionet:

10 milion lekë donacion nga ‘Bnes Albania’;

100 mijë Euro, donacion nga kompania ‘Brunes’;

200 mije Euro, donacion, ‘Spitali Amerikan’ ;

100 mije Euro, ‘Air Albania’ ;

50 mije euro ‘Firma Novamat’ nga Prishtina.”-shkruan Rama.