Kjo është shkolla “Ismail Qemali” në Çair me të cilën mburret partia e Grubit dhe Musës!

Shkolla Fillore “Ismail Qemali” në Çair, njëra nga shkollat për të cilën partia e Musës dhe Grubit mburren t’ja kenë ndëruar emrin, pas shumë vitesh përpjekje. Kjo është gjendja në shkollat shqiptare kur arsimi është në duart e BDI-së. Si do kërkoni vota prej prindërve të fëmijëve që i detyroni dhe poshtëroni të mësojnë në këto shtalla?! (Arianit Xhaferi)