Kjo është femra më e ndjekur në Instagram

Kylie Jenner është më e ndjekura në Instagram.

Ajo e ka kaluar motrën e saj Kimin e cila ndiqet nga 155 milionë ndërsa vetë Kylie përcillet nga 156 milionë llogari në Instagram.

Motrat duket se janë në një garë jo shumë të fortë, pasi Kim festoi 150 milionë ndjekësit e saj në tetor, duke tejkaluar 148 milionë ndjekësit e Kylie-t.

Kujtojmë se emrat e motrave Kardashian mund t’i hasim në pothuajse secilën medie rozë. Sukseset e tyre në biznes dhe provokimet me fotografi e kanë bërë të vetën.