Kjo është befasia e Florit për fundvit

Flori Mumajesi, Klajdi Haruni, Bruno dhe Andrea bashkuan forcat për një projekt muzikor.

Është fjala për remiksin e këngës “Plas”, të cilin e sollën në një version shumë më ndryshe prej atij të parit.

Më poshtë mund ta dëgjoni versionin remiks të këngës “Plas” nga Flori, Bruno, Andrea dhe Klajdi Haruni.