Kevin Edmond dhe Vig Poppa publikojnë bashkëpunimin “Ye”

Kënga “Ye” është lansuar në kanalin zyrtar të Kevin Edmond në Youtube.

Ai vjen në bashkëpunim me Vig Poppa dhe projektit të tyre të përbashkët i kanë realizuar edhe një videoklip tejet të veçantë.

Pjesë e klipit është edhe një vajzë e cila shfaqet në mënyrë tejet provokative.