Shoku i dhomës së Astrit Deharit nga arratia ka një kërkesë për Albulena Haxhiun

Gashi i cili ishte në listën e dëshmitarëve në rastin Dehari është një nga tetë personat që po akuzoheshin për planifikimin dhe vrasjen e eprorit të Policisë së Kosovës, Shemsi Gashit i vrarë më 25 mars 2015 në lagjen “Mati” të Prishtinës.

“Nuk do të deklarohem për rastin Dehari përderisa nuk rishikohet dosja ime. Unë jam i pafajshëm dhe dua që kjo gjë të dëshmohet. Pas kësaj mund edhe të dëshmoj” tha Gashi.

“Kërkoj nga Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu që të bëjë një kërkesë që të rishikohet dosja ku unë jam i akuzuar, pasi pafajsia ime është në ato letra” shtoi ai.

Ndryshe në vitin 2017 në burg ka vdekur Naser Makolli i cili poashtu ishte në dhomë me Astrit Deharin.

Vetëvendosje e kishte cilësuar këtë vdekje të dyshimtë.