Këta që sot po e mbrojnë shaminë ku ishin kur arrestoheshin nënat shqiptare?

Këta që sot gjoja se e “ MBROJNË “ shaminë ku ishin atëherë kurë motrat me shamia maltretoheshin nga Policia e Duit dhe Vmro së apo kurë i shau 700000 nanat, përfshirë këtu nënën time pa mbulesë dhe tënden të mbuluar?
(Arbëror Velica)