Kështu i zhduk Zanfina ata që më nuk i do

Zanfina po mungon, e duket as që e ka dëshirën të rikthehet një herë për një herë në muzikë.

Ajo, u zhduk pa thënë asnjë fjalë, ndryshe nga koleget e saj, të cilat si largimin, ashtu edhe rikthimin në skenë, e përcjellin me shumë bujë.

Epo, Zanfina është ndryshe dhe këtë e ka dëshmuar që në femijëri, e më pas gjatë gjkthë karrieres së saj të gjatë e të sukseshme në muzikë.

Këngëtarja e “Gajdexhiut”, “Partizanit të vogel”, e shumë hiteve që kishin bërë bujë, nuk po bënë muzikë, nuk po e thotë as edhe një fjalë.

Në një nga fotot e fundit, ajo ia ka mbyllur dikujt fytyrën me një zemër të madhe. A thua kush ishte? Dikush që më nuk është në jetën e zemren e saj?