Fëmijët nuk iu ndahen Lules e Medes as në shtrat

Lulja e Meda janë çifti i njohur që pëlqehen shumë nga publiku mbarëshqiptar.

Meda si një këngëtar mjaft i kërkuar po vazhdon suksesshëm rrugëtimin e tij në tregun muzikor, e Lulja mori famë falë bashkëshortit të saj.

Si shumë prej artistëve që kanë realizuar fotosesione për vitin 2020, edhe Meda e Lulja kanë sjellë një të tillë ku kanë marrë shumë komplimente.

Të veçantë e bënte veshja e protagonistëve si dhe vendi që kishin zgjedhur për realizimin fotosesionit.

Por, çifti bashkë me fëmijët realizuan një foto të bukur edhe në shtrat, ku padyshim që u pëlqye e komentua shumë nga ndjekësit.

Loading...