Kështu i uron gratë më të rëndësishme Albatriti

Albatrit Muqiqi është këngëtari i cili vazhdon të rrëmbejë vëmendje.

Ai me aktivitetet e tij nuk u mungon asnjëherë mediave rozë.

Sot, për 8 Mars ai ka uruar gratë më të rëndësishme të jetës, duke i uruar me fjalët më të mira.

Në një foto të kompletuar të gjitha, nëna, gruaja dhe motrat e tij duken mahnitëse me përkujdesin që kanë bërë në paraqitje fizike.

Kujtojmë, Albatriti dhe Egzona janë prindër të tre fëmijëve.