Kështu dukej Agnesa Vuthaj para 17 vitesh

Agnesa Vuthajn si duket e ka kapluar nostalgjia e kohës së shkuar.

Agnesa Vuthaj është kthyer në kohë, shkruan lajmi.net.

Atë si duket e ka kapluar nostalgjia e kohës së shkuar andaj ka vendosur që me ndjekësit në Instagram ta ndajë  një fotografi të vjetër të realizuar para 17 vitesh.

Imazhi është realizuar në vitin 2003 dhe vihet re se Agnesa nuk ka ndryshuar edhe aq nga sot.

Ajo ka tregur se nuk ka asnjë ndërhyrje kirugjike në fytyrë andaj këtë më së miri e dëshmojnë pikërisht fotografitë e vjetra.