Kështu del i veshur nëpër qytet babai i Getoar Selimit

Të gjithë e njohin Getiar Selimin, reperin e pa perëndueshëm kosovar, që viteve të fundit po jeton mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Getoari, më nuk është aktiv si dikur, e megjithatë, nuk shqitet nga mendja e publikut të gjërë.

Reperi, ka lidhje të afërt me prindërit e tij, nënë dhe babain, që jetojnë në Prishtinë, e për të cilët Geti udhëton shpesh nga Tirana.

Babai i reperit, ende po duket në formë të mirë fizike dhe me sa duket merret edhe me sport, pasi zakonisht edhe nëpër qytet shfaqet i veshur me veshje sportive.