Këshilltari i Klintonit përfshihet në hartimin e platformës ekonomike të ASH-Alternativa

Këshilltari i ish-presidentit amerikan, Jens Mueller do të përfshihet në përpilimin e platformës ekonomike elektorale të koalicionit ASH- Alternativa. Kjo bëhet e ditur për INA nga burime partiake.
Mueller të premten mbërrin në Shkup, ku do të zhvillojë takim me kreun e ASH-së, Ziadin Sela. Ai njihet si këshilltar i ish-presidentit Klinton, por i njohur edhe në sferën universitare si ligjërues në disa universitete të njohura botërore. Karriera e ekspertit amerikan është e suksesshme edhe në sferën e ekonomisë dhe modelet për zhvillim ekonomik. Ai duke qenë i njohur me sukseset dhe planet këshilldhënëse do të ndihmojë në ndërtimin e platformës ekonomike të koalicionit ASH- Alternativa. (INA)