Keni dëgjuar për jetën e Sinan Vllasaliut si futbollist ?

Sinan Vllasaliu ka më shumë se dy dekada që merret me muzikë dhe shumë persona nuk mund ta paramendonin në një tjetër sferë.

Por këngëtari ka befasuar të gjithë me postimin e fundit të bërë në Instagram, ai si edhe këngëtarët e tjerë ka hapur arkivin e fotografive.

Dhe me ndjekësit e tij ndau një imazh nga koha kur ishte një futbollist gjë që pak vetë e dinin rreth tij. “Kur corona nuk ka qen virus” ishte mbishkrimi i Sinanit.