Këngëtarja shqiptare e ftuar speciale në koncertet e Malumës në Greqi

Në kuadër të koncerteve të turneut të ri, këngëtari Maluma do të performojë edhe në Greqi.

Ai do të mbajë koncert në Athinë dhe Thessaloniki më 11 dhe 13 mars, ndërsa në të dyja koncertet do të këndojë edhe një shqiptare.

Është fjala për Eleni Foureirën, e cila përmes rrjeteve sociale e konfirmoi pjesëmarrjen në turneun e Malumës.

Për ndryshe, ky artist pritet që me 14 mars të mbajë koncert në Tiranë.