Këngëtarja kosovare heq dorë nga muzika për t’u bërë shofere e autobusit

Antigona Bajrami është nga Peja, por e rritur në Gjermani. Ani pse është rritur larg vendlindjes, Bajrami gjithmonë e ka dashur muzikën shqipe, që e kultivon me shumë dashuri.

Ndonëse e sukseshme, këngëtarja muzikën thotë se e ka vetëm hobi, pasi punon edhe si infermiere dhe shofere autobusi.

Duket e pa besueshme, por është e vërtet që këngtarja bukuroshe të jetë shofere autobusi. E, megjjthatë, Antigona e bënë me shumë pasion e përkushtim edhe këtë punë.