Këlcyrë/ Përdhunuan një 19 vjeçare, arrestohen 6 persona

Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Këlcyrë.

Raportohet përdhunuar një 19-vjeçare. Ndërkohë, nga polica janë arrestuar 6 persona, për marrëdhënie seksuale me të rritura.

2 prej të ndaluarve akuzohen për përdhunim dhe 4 të tjerë për ngacmim seksual.

Më herët abuzuesit shantazhonin vajzën me një video që zotëronin.