Katër persona të prekur nga gripi përfunduan në Klinikën infektive, njëri në gjendje të rëndë

Katër persona me komplikime nga gripi prej të cilëve njëri në gjendje të rëndë shëndetësore dhe tetë të tjerë të cilët kanë simptoma të virusit janë hospitalizuar në Qendrën klinike universitare për sëmundje infektive.
Mes të sëmurëve nuk ka fëmijë, informojnë nga Klinika për MIA-n.
Ata theksojnë se pacienti është në gjendje të rëndë shëndetësore nga gripi dhe sëmundje kronike të mushkërive është pranuar mbrëmë dhe vendosur në Repartin për përkujdesje intensive.