Katër dëshmitarë të rinj për rastin “Reket”

Lënda “Reket” kundër të pandehurve Bojan Jovanovski dhe Katica Janeva do të vazhdojë sot me prezantimin e katër dëshmitarëve të rinj në Prokurorinë publike për krim të organizuar. Sipas njoftimit, për sot janë parashikuar të dëshmojnë Sanja Dimovska, Agapi Dika, Lila Stefanovska dhe Vesna Kostovska.

Deri më tani kanë dëshmuar ish-prokurorët e PSP-së, Elizabeta Josifovska, Lile Stefanova dhe Burim Rrustemi, gjegjësisht biznesmeni Jordan Kamçev, bashkëshortja e tij Ana Kamçeva, kontabilistja në firmat private të Kamçevit, gazetari Hristijan Banevski nga 1TV dhe dëshmitarë të tjerë.

Gjykimin për “Reket” para Gjykatës Penale e drejton Vaska Nikollovska-Masevska ndërsa padinë e përfaqëson prokurorja Vilma Ruskoska.