Kasami tregon përse e ndryshoi mendimin negativ për Zaevin (VIDEO)

Gazetari: Disa herë ju kemi parë në konferenca për media duke akuzuar z.Zaev se nuk e mban fjalën, bile edhe para Qeverisë. Çka ndodhi tani që po e nënshkruani opinionin?

Bilall Kasami: Sigurisht që ne kemi qenë parti active opozitare. Gjithmonë kemi korrigjuesi më i sigurtë i qeverisë, por qytetarët e dijnë që Lëvizja BESA si parti opozitare kishte një marrëveshje me qeverinë të cilën qeveria e përmbushi pikë për pike dhe ne aty e bazojmë besimin se pas kësaj marrëveshje do ta harmonizojmë edhe programin zgjedhor edhe strukturimin e listave por edhe pjesës tjetër kadrovike do të jetë baza mbi të cilën do të ndërtojmë besimin e ndërsjellë mes dy subjekteve politike në qeverinë e ardhshme.

Kasami tregon përsese e ndryshoi mendimin negativ për Zaevin (VIDEO)

Kasami tregon përse e ndryshoi mendimin negativ për Zaevin (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Thursday, February 27, 2020