Kasami: Tetova nuk do të zbukurohet për Vitin e Ri

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami njofton se këtë vit qyteti i Tetovës nuk do të zbukurohet.

“Nuk do të ketë zbukurim të qyteti, për shkak të masave që ka sjellë Qeveria dhe Këshilli që ka sjell.

Sidoqoftë dritat nuk do të fiken gjatë Vitit të Ri. Gjithashtu ka një propozim që në qendrën e qytetit të vendosen disa pjesë urbane që qytetarët të mund ta kalojnë festat e fund vitit”, tha Kasami.