Kasami: Mërgatës shqiptare t’i rregullohet çështja e votimit

Sonte, kreu i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami ka qenë i ftuar në ‘Klan Debat’ me gazetarin Selajdin Xhezairi, ku ka folur për situatën aktuale politike dhe ofertën e Lëvizjes BESA për zgjedhjet e 12 prillit.

Gjithashtu Kasami foli edhe për zgjedhjet, ku mes tjerash tha se mërgatës shqiptare t’i rregullohet metoda e votimit.

“Mërgata shqiptare në diasporë duhet të votojë, e për të votuar duhet t’i lehtësohet mënyra e votimit, ata duhet të votojnë me postë.” – theksoi Kasami.