Karaxhovski: Familja ime dhe unë kurrë nuk kemi qenë ose do të jemi mafiozë ose të korruptuar

Familja ime dhe unë kurrë nuk kemi qenë ose do të jemi mafiozë ose të korruptuar, dhe ne nuk jemi shitur asnjëherë për para të imëta. Nëse ndonjëri kërkon dorëheqje, ai duhet të argumentojë pse po e kërkon atë, tha i nevrikosur kryetari i Komisionit për Sëmundjet Infektive, Zharko Karaxhovski.

Ai theksoi se në Komision ka profesionistë me përvojë 30 vjeçare, ka njerëz që kanë familjet dhe është e gabuar që dikush të thotë dikush se ata janë mafiozë ose të korruptuar.

Unë jam anëtar i Komisionit për Sëmundjet Infektive që nga viti 1994. 26 vjet me radhë. Në një situatë ku çdo parti ishte në pushtet, vetëm profesionistë të fushës ishin brenda. Edhe kur ishte një parti tjetër politike në pushtet, unë isha atje sepse jam një profesionist. Ne u akuzuam për marrjen e parave të shëmtuara, madje duke shitur veten për pak para dhe duke qenë mafiozë,” – tha Karaxhovski.