Karate/ Idrizi, për herë të katërt shpallet kampion ballkanik

Reprezentuesi i Maqedonisë dhe anëtari i KK “Makpetroll” nga Shkupi, Aburahim Idrizi është shpallur kampion ballkanik në kampionatin për kadet, junior dhe U21, që sot u zhvillua në Shkup.

Ai kampion u bë, pas katër luftërave të shkēlqyeshme. Ky është titulli i katërt ballkanik për Abdurahim Idrizin.

Kjo ishte medalja e 10-të në kampionate ballkanike, katër të arta, tre të argjendta dhe tre të bronzta në të gjitha grupmoshat.

Ai dje në Trofeun e Maqedonisë doli nënkampion./Reshat Ibrahimi/