Kaq e bukur është bërë vajza e Dautit e Lolës

Veç veprimtarisë së tij të bujshme në skenën politike, Daut Haradinaj flitet shpesh edhe për jetën private.

Gjthherë janë komentet pozitive ato për çka flitet e komentohet familja e tij.

Ndëkohë që Dauti më tepër pasqyron aktivitetin politik në rrjetet sociale, është bashkëshortja e tij Lola ajo e cila merret me publikimin e imazheve e videove të ndryshme nga aktivitetet familjare.

Dauti dhe Lola janë të martuar prej vitesh dhe së bashku kanë dy fëmijë, Davidin dhe Trojën.

Çifti vlerësohen si bashkëhort të mirë e prindër të kujdeshmë. Kemi parë shpesh duke ndjekur aktivitetet e fëmijëve e duke kaluar kohë me ta.

Me kalimin e kohës edhe fëmijët po rriten duke u bërë të hijshëm e të edukuar.

Se sa e bukur është bërë vajza e tyre, Lola sjellë një imazh të këndshëm të Trojës. Shikojeni.