Kaos në ndeshjen e basketbollit në Izrael: Basketbollistët u shtrinë në tokë pas alarmit për raketë

Përleshjet mes Hamasit dhe Izraelit i ka trembur basketbollistët në një ndeshje të ligës së dytë izraelite.

Ndeshja mes Maccabi Ranana dhe Maccabi Kiryat Mockin u ndërpre në pjesën e fundit dhe lojtarët që u larguan nga fusha.

Kjon për shkak se një person hyri në sallë dhe paralajmëroi të gjithë të pranishmit për rrezikun e madh.

Në mes të ndeshjes, u dëgjua një alarm për shkak të një predhe të shtënë në qytetin e Rananës, dhe basketbollistët e tmerruar u shtrinë menjëherë për toke.

Për fat të mirë, asnjëri prej tyre nuk u lëndua.

Shikoni këto skena rrënqethëse në videon e mëposhtme.

A basketball game in the center of Israel, tonight