Ka humbur kjo vajzë e vogël në Saraj, shpërndane dhe ndihmoni të gjindet më shpejt!

LAJMI I FUNDIT !!! Sot , gjegjësisht para 3 orëve ka humbur kjo vajza e vogël Eljesa Jashari. Vendi i fundit ku është parë ajo ka qenë përballë shkollës në Saraj. Nese e keni parë diku lajmërohuni në kontakt telefonin 070569017. Rasti është i lajmëruar edhe në polici. (derveni)