“Ka çmitizuar diferencat gjinore” – Grida Duma komenton lojën e Eglës në BBV

Grida Duma, e ftuar në emisionin “Ndryshe” në Top Albania Radio, rrëfeu ndër të tjera për situatën politike në vend, televizionin në jetën e saj dhe “Big Brother Vip 3″.

A do të pranonte ajo të ishte opinioniste e “BBV3”?!

“Jo, nuk është format që ka lidhje me mua. Unë jam e keqe me veten dhe e mirë me të tjerët. Unë vetë nuk e bëj diçka. Unë e mirëkuptoj edhe në vogëlsi, edhe në problematikë”, u shpreh Grida.

Si e komenton Grida, Eglën si banore?

“Egla ka çmitizuar diferencat gjinore, grua-burrë. Në çdo moment që intimidohet ajo nuk shqetësohet që është grua. Ky lloj çmitimizimi është i rëndësishëm në shoqërinë shqiptare dhe është nga të rrallat herë që e shoh në publik pa asnjë kompleks. Këtë avantazh e ka.”